« first day (4029 days earlier)      last day (923 days later) » 

12:13 PM
@Zanna looks like I will never know what happened with the flag. I found it and the question has been removed by author so comments are gone. askubuntu.com/questions/1367534/…
 
the comments are still there
perhaps OP deleted the question because they found the comments harsh :/
 
could be they certainly were uncalled for on Noberts part.
any way for now I choose to ignore it
 
I think the comments were useful (and none of them were by N0rbert), but could certainly have been phrased more kindly
 
Him telling me I should not make comments was helpful to whom?
Any way conversation on this topic is closed.
 
that did not happen on the post you linked to
 
12:29 PM
then his comment was deleted after I left yesterday and before the question was removed.
 
no, I can see the deleted comments as well
 
he told me straihgt out not to make comments and to keep it to myself I am not blind.
 
well, it was not on this post
here are all the comments
 
Can you see who removed the rude flag?
 
 
12:32 PM
not the right question so I have no idea where the question I am referring to went I can not find it I thouhgt it was this one. VERY strange.
This is just making me angry so off for now many thanks for the help.
 
no worries
it can be hard to find stuff when you look at many posts every day!
 
^ :D
So true
 
I have only 5 or 6 flag for rude but I have looked in every area and that was the only one I found and like I said I thought it was the right one.
 
especially hard if it was deleted
 
yes just looked one last time it is not there any way time for come kaffe and the fresh carrott cake I just backed
some and baked
 
1:28 PM
4
Q: Obfuscated Ask Ubuntu logo when composing a query on SEDE

OllieWhen composing a query for Ask Ubuntu on SEDE, the logo for that site in the upper-right corner shows up like this: Without the "Ubuntu" part, and it looks like this happens elsewhere on SEDE as well. I assume this is because the "Ubuntu" part of the actual logo is white on a white background, ...

 
1:44 PM
Ha! I knew it that @Zanna was AI!
 
1:59 PM
@BeastOfCaerbannog it's the upgraded version.
 
@jokerdino What kernel does she run?
 
You don't ask a lady that sorta personal question
 
2:15 PM
@JourneymanGeek Are you a bot too?
 
If I were a bot, and I was programmed to, I'd say no. If I was human and was lying, I'd say yes.
On the internet, No one knows if you're a bot, a dog or a FBI agent
 
 
1 hour later…
3:24 PM
Or a naked crazy old man drinking bootleg booze and eating cold pizza. (no that is not me)
 
4:15 PM
@BeastOfCaerbannog dude I am already fending off 3 bullies please do not add to that list I clear said ONLY.
@David and close voters: An issue that also appears in Windows doesn't necessarily make the question off-topic! — BeastOfCaerbannog 21 mins ago
 
4:30 PM
i just did the following commands:
sudo add-apt-repository ppa:atareao/atareao
sudo apt update
sudo apt install touchpad-indicator
and (surprisingly, most ppas i've added dont work) i got it installed, but after all of the processing triggers and setting up, the terminal decided to say

No existe

before returning control to me.
like, everything is fine and normal, but it also just has a line saying that at the end
so weird
anyone.. ever... seen that?
maybe it's to do with the ppa?
 
@David Why do you think that I'm bullying you? The question has 2 downvotes 3 close votes as off-topic (not about Ubuntu). My comment aims to notify users that read the question and think that it's off-topic that it actually is an on-topic question. I tagged you as your comment ("If this is an issue in both Windows and Ubuntu it is not a Ubuntu only problem.") seems to imply that it's off-topic, and that's all.
 
 
1 hour later…
5:59 PM
@BeastOfCaerbannog rumbled
@JourneymanGeek XD
 

« first day (4029 days earlier)      last day (923 days later) »