« first day (466 days earlier)      last day (2175 days later) » 

8:18 AM
@Sasha перепрошую, що не зміг заздалегіть сказати своє "ні". Думаю, як @bytebuster повернеться, то можна буде ще раз спробувати.
 
 
3 hours later…
10:50 AM
@P.Vovk без проблем. я ж розумію, що 3 дні — замало, щоб усі зібралися.
 
11:16 AM
@Sasha НАРЕШТІ, я, може, навіть повернуся до певної активності на сайті, бо маю математичну обсесивність, а тут така халепа. Дякую. Хороша новина.
 
 
1 hour later…
12:28 PM
@P.Vovk на жаль, напевне, ні. Я б натомість порадив би провідним користувачам поправити свою статистику стосовно participation та усього, що стосується community-driven moderation тощо.
 
 
2 hours later…
2:34 PM
@bytebuster шкода, але та, маєте право.
 
3:14 PM
@bytebuster щодо покращення статистики, то її складно відслідковувати.
 
@P.Vovk Так, централізованого місця нема. Але є: Moderation Badges, Review Queues, User Edits, User Votes, Власні флаги тощо.
І коли будуть найближчі вибори (скоріш за все, не вибори, а призначення тимчасових модераторів), я особисто голосуватиму відповідно до того, що буде у цих статистиках для кожного кандидата. І, політкоректно кажучи, зараз там є місце для покращення.
 
3:49 PM
@bytebuster ви так кажете, ніби це обов'язок кожного бути там на найвищих позиціях (це при тому, що по декількох позиціях я йду відразу за модераторами, але ж кожному своє).
 
 
2 hours later…
6:14 PM
@P.Vovk Авжеж, ні. Я пропонував це зробити лише «провідним користувачам», які можуть/бажають претендувати на модераторство.
 

« first day (466 days earlier)      last day (2175 days later) »