« first day (21 days earlier)      last day (2620 days later) » 

12:50 AM
@maccstax а Ви спитайте :)
 
 
7 hours later…
7:30 AM
@Sasha була така думка, але зважаючи на пізній час і пригоди з моїм попереднім питанням, вирішив використати чат (це якраз випадок, який стосується вашого коментаря, що таке фільтрування може бути проблемним). сьогодні додам )
 
 
2 hours later…
9:37 AM
@Sasha Декілька разів додавав в кінці "Thank you" і воно одразу пропускало. Здається невеличкий домішок англійської допомагає виконати критерій :)
 
 
5 hours later…
2:50 PM
@Artemix насправді, ІМХО, все простіше. довжина!. хоча це не єдиний критерій, звісно, але один з.
 
3:07 PM
@Sasha Пропозиція була додавати багато разів "абабагаламага", а Thank you було достатньо 1єї штуки
 
3:38 PM
@Artemix хм, цікаво. а, може, вже й так у Вас відповідь майже-достатньо-довгою була?
@Artemix можна, як експеримент, просто спитати точно те саме ще раз, але з «абабагаламага» замість «Thank you» на кінці — подивитися на результат і швидко видалити :).
 
3:55 PM
Доброго вечора, панове! Виникло запитання: чи існують на StackExchange якісь вимоги щодо оформлення посилань на неелектронні джерела (наприклад, друковані словники)?
 
4:44 PM
@FireCrosser Думаю що це питання треба спитати на Меті. Я впевнений що не всі важливі друковані книжки існують в електронному вигляді, тому варто брати до уваги такі посилання.
 
 
3 hours later…
7:25 PM
@P.Vovk, дякую за виправлення :). Я справді не дуже на деяких нюансах розуміюся.
@FireCrosser тобто, Ви припусткаєте, що десь може бути написано, який формат рекомендується в SE для зазначення неелектронних посилань (типу А. Автор. Назва книжки. Видавнитво, місто, рік замість "Назва книжки" А. Автор (рік, місто, видавнитво))? Я думаю, навряд. Я думаю, варто подивитися, які стандарти в принципі прийняті для цього в Україні і в світі (наприклад, у Вікіпедії). І, можливо, описати це на нашій ме́ті, як рекомендацію (бо багато хто, я наприклад, просто не знають, а самі
гуглити не стануть).
 
7:45 PM
@Sasha я не у всьому на 100% впевнений, але стилістично точно можу краще зробити, тому ходжу, наводжу порядок іноді)) нема за що, разом цікавіше робити сайт, в кожного свої вміння.
 

« first day (21 days earlier)      last day (2620 days later) »